Despre Mine

Nu stiu daca va intereseaza asa de mult ce e cu mine, dar eu tot va voi spune :P. Numele meu este Iarca Romica, am vazut pentru prima data lumina zilei intr-o toamna de 19 noiembrie 1988, cu un scop necunoscut pe vremea aceea. Pe la varsta de 10 ani, cand am avut si primul PC, imi formasem o idee despre ce vreau sa fiu cand voi fi mare si anume, un informatician. Poate atunci nu stiam la cat de greu va fi sa ajungi un informatician macar mediocru ca pregatire, dar acum stiu ca e foarte greu, insa nu voi da inapoi.
In 2002 an inceput sa lucrez serios pe PC si am facut primul site HTML, unul modest daca as arata unui copil de 10 ani, insa la vremea aceea eram multumit. Acum sunt foarte pretentios, dar e mai greu cu inspiratia de moment si cate odata clachez si nu imi iese chiar ceea ce vreau sa imi iasa, dar o iau de la capat si incerc sa progresez.
Tot in 2006 am inceput sa EDITEZ si Fifa Manager, lucru pe care inca il fac si am adunat pe langa mine mai multi oameni de aceasi varsta si chiar mai mari, cu care vrem sa facem fericite miile de copii care joaca acest joc in Romania. Anul acesta va fi cel mai amplu priect pe care l-am avut vreodata, si anume cu “Echipa” mea dorim sa introducem in acest joc echipele din Liga 1 si din Liga 2 cu loturi de jucatori reale si cat mai bine realizate din toate punctele de vedere, stemele echipelor, echipamentele originale si alte lucruri cu care sa apropiem “pustimea” de acest joc. Pentru a tine legatura cu lumea care joaca Fifa Manager am instalat un site si un forum pe care sa primim criticile si sfaturile celor care folosesc patch-ul nostru. Adresele Forumului si
Siteului sunt: SITE si FORUM.
Nu stiu daca toata lumea a inteles ce vreau sa spun prin editat Fifa Manager sau ce legatura are chestia asta cu INFORMATICA, dar eu vad o legatura mare deoarece pentru a face programe sau site-uri, este cam acelasi tip de munca si anume: MULTE ORE in fata PC-ului, teste, eliminare de BUG-uri si “lansarea” lor pe piata, in general cam ce face un adevarat programator, facem si noi cu patch-urile noastre si avem oarecum aceasi rasplata ca si un programator care face soft-uri free, caci munca noastra este benevola si nu cerem bani pe nimic, ci doar putin respect ca noi facem ceva spre deosebire de altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.