Critici pentru un coleg

Din ciclul bine cunoscut „Să scriem că nu ne costă” vă prezint un post de pe un blog „ca oricare altul”, nu-i aşa? Căci tuturor bloggerilor le place să spună „Un blog ca oricare altul” sau „Un tip ca oricare altul”. Trecând peste comentariile de introducere să vă arat despre ce e vorba şi vom comenta pe parcurs.

In sfarsit am reusit sa ma duc pe la toate seminariile la Facultate, mai putin la cursuri care sunt foarte plictisitoare… Iar pe langa asta astazi la cursul de AG (Algoritmica Grafurilor) am avut o mare surpriza: proful meu pe langa faptul ca prezinta cursul cu capul in nori(la propriu), acum a trecut cu totul in cealalta latura pronuntand expresii ca:”Algoritm BULA(ala din bancuri)”, “Graf GAY”, sau a facut pe toti studentii din sala sa se uite ce dracu faceam eu in spatele salii de curs(discutam cu un coleg cat de pervers/inconstient poate sa fie proful). Dar povestea era departe de a se termina, ceea ce avea sa urmeze era de-a dreapta fascinant: urmeaza seminarul de la AG; si aici ce dracului sa m-ai vad mai? poate un prof esor mai cult… nu ma, deoarece aici vorbim de AG: omul a inceput sa ne tina teoria chibritului pe o demosntratie de inductie matematica aplicata pe un algoritm pe care nimeni nu la inteles(asta e partea a doua). Esentialul e ca la noi la facultate 1+0=1 si 1+1=1, iar cosmarul programatorului este cifra 2(pe care domnul in cauza nu se sfieste sa ne o bage pe gat(cifra)), sa nu uitati ca s-a inventat si chestia aia cu all-in-one(e tare ma; cica are toate problemele la sfarsit), dar nu stiu la ce o sa ne ajute asta in “lupta” cu “Teoria Chibritului” si “Profu’ Gay”.

La prima citire vi se pare un post real, nu? Păi eu zic să o iau cu începutul …

proful meu pe langa faptul ca prezinta cursul cu capul in nori(la propriu), acum a trecut cu totul in cealalta latura pronuntand expresii ca:”Algoritm BULA(ala din bancuri)”, “Graf GAY”

Despre prof că e sau nu cu capu-n nori nu e problema mea sau mai bine spus nu opinia mea, dar acele expresii ca: ”Algoritm BULA(ala din bancuri)” sau “Graf GAY” eu unul nu le-am auzit şi nici colegul meu de cameră, deşi am fost şi noi la acelaşi curs ca şi Kordosoft (cred :-??).

Acum să trecem la limbile româneşti căci asta omoară cei mai mulţi bloggeri.
Să trecem la clasicul acord, pardon dezacord întâlnit cam peste tot:

proful meu […] sau a facut pe toti studentii din sala sa se uite ce dracu faceam eu in spatele salii de curs(discutam cu un coleg cat de pervers/inconstient poate sa fie proful)

Următoarea este probabil o eroare de tehnoredactare, nu-i „a-şa”?

urmeaza seminarul de la AG; si aici ce dracului sa m-ai vad mai? poate un prof esor mai cult… nu ma, deoarece aici vorbim de AG.

Pentru mai multe posturi, de altfel interesante, găsiţi la adresa http://kordosoft.wordpress.com/.
Acesta este un post tip pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.