Facebook un drog puternic

V-ati gandit vreodata ca o retea sociala, poate fi vazuta de unii, ca fiind ceva fara de care nu pot trai? Ei bine eu am intalnit astfel de oameni pentru care retelele sociale inseamna tot. Nu am pus mare pret pe aceste siteuri, insa am cont cam pe toate siteurile de retele sociale, din varii motive si cel mai puternic motiv e cel “cocalaresc”: “sa fiu in rand cu celelalte oi”.
Unul dintre cele mai rele lucruri la aceste retele este posibilitatea de a juca tot felul de jocuri, in care, daca vrei sa fii primul va trebui sa le finantezi pentru tot soiul de bonusuri.
Ideea principala al acestui tip de siteuri este de a ne face prieteni, insa foarte multi oameni de pe planeta incurca prietenii virtuali, de pe aceste siteuri, cu prietenii, cu care merg din ce in ce mai putin la o bere, suc sau cafea. Este ciudat, ca atunci cand ajungi sa intrebi pe unii cati prieteni au, sa spuna ca au 1234 pe facebook si 987 pe Hi5.
De cele mai multe ori, oamenii se rezuma la a avea prieteni doar pe facebook si in viata reala sa nu mai ajunga sa vorbeasca cu cineva. Cei mai multi oameni uita ca retelele sociale au fost facute sa ne facem prieteni pe ele si apoi, de acolo, in viata de reala. In timp ce toata lumea a interpretat gresit scopul retelelor sociale, cei ce au inventat acest viciu au inceput sa vanda drogul pe bani din ce in ce mai frumosi.
Nu trebuie sa luati aces post ca fiind ceva foarte serios deoarece el a pornit de la aceasta poza care mie, unul, mi se pare comica tare. Asadar aveti grija ce trageti pe nas cu ajutorul internetului, ca e posibil sa va ramana vreo tasta prin nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.