„All About Steve” și în realitate

Salutare!
Nu am mai scris de ceva vreme, dar pot să spun că am avut scuză bună și anume programul infernal la facultate. Dar acest post nu e despre programul meu la facultate sau ce fac eu la facultate ci despre ce am văzut în timp ce mergeam spre facultate. 
Acum câteva zile(marți) mergeam necăjit spre facultate și cum pățim cu toții(cred), când ești necăjit nu vezi nimic în jurul tău. Spre exemplu trece lumea pe lângă mine, mă salută și eu nu îi observ. Ei în aceeași situație mă aflam și eu marți. Nu vedeam nimic în jurul meu până când a apărut ea … ea … ea… STOP!!! GATA!!! PAUZĂ!!! Hai să trec la subiect că nu se merită să bat câmpii aiurea. După cum spuneam mergând spre facultate am văzut o tipă în fața mea care mi-a sărit în ochi, dar nu cu un corp splendid, nu cu fustița scurtă ci cu cizmulițele ei roșii, care nu erau asortate cu nimic. Bine nu pot demonstra că nu erau asortate cu nimic pentru că nu am poză din față, dar am o poză din spate cu ea în toată splendoarea ei. Toată întâmplarea asta mi-a adus aminte de filmul „All about Steve”, un film drăguț, o comedie romantică cu Sandra Bullock (Mary Horowitz) și Bradley Cooper (Steve).
Nu m-am putut abține să nu fac această comparație și de aceea voi pune aici trailerul filmului și poza cu domnișoara care mi-am mai animat ziua de marți.

All about Steve
„All about Steve” -în viața reală
PS: Îmi cer scuze pentru calitatea pozei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.