Greu la deal când nici boii nu trag

     Astăzi mi-am dat seama că într-adevăr fără internet sunt un om mort. Asta probabil din mai multe motive.
     Despreaceste motive, cele care îmi vin în minte la ora 3 dimineața, când a și „venit” netul la noi în cămin, am de când să și scriu în cele ce urmează.
     Astfel, după cum spuneam e greu la deal dacă nici boii nu trag. Astăzi toate cele 3 campusuri UAIC(Titu Maiorescu, Codrescu și Târgușor-Copou) s-au trezit că la ora 12-13pm nu mai este net. Nimic ciudat, deoarece nu e prima dată când DCD-ul(Departamentul de Cominicații Digitale) nostru drag moare fără ca noi să fim anunțați din timp. Ultima dată când au spus că nu va merge netul a fost când 24 de ore nimeni nu a avut net (Aceleași cele 3 mari campusuri UAIC) și dis-de-dimineață, administrația a pus pe ușile căminilor un anunț din partea DCD cum că în următoarele 4-5 zile nu vom avea net (sau vom avea cu întreruperi) deoarece fac ei o mutare de „scule” dintr-un loc în altul. În cele 4-5 zile care trebuiau să fie mai fără net au fost clar … cu un net mai „fast” ca niciodata. Românii nici la asta nu se pricep bine!!! 
        De ce spun că astăzi am simțit lipsa netului mai mult ca oricând? Ei bine NU am avut cu cine să ies. Precedenta întâmplare când nu am avut internet, nu s-a simtit, deoarece eu și colegii de la parter am ieșit în fața căminului și am lăutărit la chitară până dis-de-dimineață. Astăzi, deși era o vreme splendidă, nu am avut cu cine să ies la o plimbare, că de bere nu putea fi vorba, că bani nu aveam. Nimeni pe nicăieri. Care mergea la „gagică”, care era necăjit că tocmai pățise „mare belea de s-a julit”, care nu avea chef de ieșit și uite așa eram stingher în societate, deși omul e o fiintă sociabilă.
        Pentru mine ziua asta a fost foarte grea, dar în același timp m-a făcut să mă întorc la unul dintre cele mai bune jocuri de strategie din toate timpurile, din punctul meu de vedere și anume Heroes of Might and Magic 3 (voi vorbi puțin despre el într-un post viitor).
        Am ajuns la concluzia că românul nu e bun nici când își dă cuvântul de onoare că va lua ceva.
        Până data viitoare nu uitați:„Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!” Albert Einstein

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.