Din ciclu „Greu de parcat – Un Tico cât un TIR

      Salutare! V-a fost dor de mine? Sper că da :D.
      Iată că în dimineața asta postez în sfârșit filmulețul despre care am scris în postul precedent, anume un filmuleț care a fost filmat Marți după-amiază, dar pe care abia acum am reușit să îl editez și să îl pregătesc de postat pe blog. 
       Dacă nu v-ați prins încă despre ce este vorba din titlul postului, voi spune pe scurt la ce se referă acest post. Ei bine Marți după ce terminasem treaba pe la facultate (eram gata cu primul examen parțial) și stăteam de vorbă în zona „SuperCopou” cu un coleg de-al meu despre cât de frumos a fost examenul pe care tocmai îl susținusem și cam ce urma să facem la următorul și ultimul nostru parțial. În timp ce vorbeam, un domn cu un Tico se chinuia de zori să întoarcă „pseudo-mașina” numită Tico în întersecție, loc unde cu câteva minute mai devreme un tip cu un BMW seria 3 a întors mașina dintr-un singur foc. Omul s-a chinuit puțin și noi ne fiind chiar pe fază nu am apucat să îl filmăm.  Eram destul de necăjit că nu reușisem să îl filmez deoarece în mintea mea era clar că un filmuleț de genul acesta ar fi făcut ravagii pe blog.
        Dar … la câteva clipe mirobolantul șofer a început să chinuie mașina, din nou, pentru a o parca de această dată. Asta se întâmpla în timp ce eu îmi spuneam gândurile colegului meu despre faptul că tocmai ratasem un post bun pentru blog. Minunatul șofer parcă îmi citise gândurile și parcă auzise ce vorbeam eu cu colegul meu. El chinuia mașina special pentru mine. De data asta nu am mai putut rata șansa oferită de om și am scos aparatul foto și am început să-l filmez. Iată ce am reușit să realizez:
P.S.: După cum ați văzut și voi omul avea cca 30 cm de la bordura (era mai în stradă decât BMW-ul din spatele său) și distanța dintre el și BMW erau de cca 2 m – 2,5 m.
P.P.S.: Fiți blânzi cu criticile la adresa clipului deoarece este prima mea editare de clip.

P.P.P.S.: Cum am spus și în filmuleț,  „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”, Albert Einstein.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.