Home alone…

      Știu că sună frumos titlul. Toată lumea gândește cam așa: „Singur acasă?! Facem bairam!! Ne îmbătăm!! Panaramă!! Gagici!! ”. De fapt nu la asta se referă postul meu. Titlul așa mi-a venit în minte acum să îl scriu, de fapt se referă la starea mea civilă.
      Acum cred că v-ați prins… din nou sunt singur. Tot este la modă ca toată lumea să divorțeze am divorțat și eu. Încă nu știu de ce acesta a fost momentul în care s-a întâmplat, dar probabil scuza ar suna cam așa: „Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe, Moni de Iri în concluzie toți paparații sunt atenți acolo și nu ne va deranja nimeni în a ne împărți înjurăturile pe ~silent~”. Una peste alta, noi ne-am despărțit amici, deocamdată. Deci după o pauză în care am fost într-o relație frumoasă, am luat-o din nou pe druml cel bun al burlăciei.
      Sigur că acum începeți să vă gândiți: „Ce ne pasă nouă de burlăcia ta?”. Ei bine nu acesta este în fapt subiectul pe care vreau să îl dezbat. Subiectul despre care vreau să scriu se referă la ce am decis să fac după aceasta nouă încercare eșuată în ale relațiilor cu persoanele de sex opus. Uuuuuuuuu … emoții, tobeee, Romică al nostru vrea relații cu persoane de același sex, vă gândiți după ce ați citit propoziția precedentă. NU!! Decizia pe care am luat-o, se referă la altceva și nu știu cât va fi în avantajul sau cât va fi în dezavantajul meu, dar măcar așa pot să îmi păstrez toate amintirile frumoase cu toate fetele cu care voi fi de astăzi înainte.
      Deci decizia sună cam așa: pe contul meu de Facebook voi păstra, începând de astăzi, poza cu actuala și fostele prietene, cu descrierea care va arăta în felul următor:
Cerere în „căsătorie”: Persoana care a facut primul pas (eu/ea), data când a devenit relația oficială
Cerere de „Divorț”: Persoana care a facut cererea de divorț (eu/ea), data când s-a încheiat relația
Starea actuală a relației: încă amici, doar ne salutăm etc.
      După cum spuneam nu cred că vă interesează lucrul acesta, dar eu am simțit nevoia să îl pun pe blog doar pentru a evita să dau n răspunsuri cu același text, persoanelor care mă vor întreba ce e cu poza aceea, cu descrierea aceea și așa mai departe. În același timp sper ca acolo să nu mai apară mai mult de o poză, poză ce va reprezenta prietena/soție pe care o voi avea până la adânci bătrâneți.
       P.S.: Deși nu este adecvat tot voi posta semnatura cu zicala lui Albert Einstein: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.