Un nou design pentru blog

       Salutare iar, din nou :d!
       În noaptea asta, în timp ce încercam să fac ceva, deși aveam de învățat dar chef de unde, am început să mă gândesc la o variantă de design pentru blogul meu. Vroiam să vin cu ceva nou, cu ceva mai vesel. Încetul cu încetul am ajuns la o idee. Tot ce mai era de făcut trebuia să am câteva imagini ajutătoare pentru a ajunge la un design frumușel, asta din punctul meu de vedere. Am căutat câteva imagini timp de vreo 30 de minute, apoi am început, ca la clasa întâia, să decupez pozele pentru a le putea așeza cumva. Am decupat tot și acum chinul cel mare. Să vedem ce iese… să vedem dacă ideea pe care o aveam se îmbină cu imaginile alese de pe net.
      Povestea design-ului este următoarea: capul acela este capul meu. Capul a fost tăiat și acum din el iese tot ce aveam. Lucrurile frumoase, adica fluturii și foarte puține gânduri bune merg spre zare în timp ce gândurile proaste, merg toate spre blog.
      Acum dacă pozele și povestea design-ului s-au îmbinat bine și a ieșit ceva frumos aș vrea, din tot sufletul să îmi faceți cunoscută opinia voastră și să îmi spuneți prin comentarii ce părere aveți despre noul design.

      Până data viitoare vă salut din nou cu deja celebra zicală pe acest blog a lui Albert Einstein: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.