Mircea Badea: penibil recunoscut

      Hristos a înviat!
Nu am mai scris de ceva vreme, dar după cum știți eu nu scriu dacă nu am ce. Acum chiar am ce să scriu deoarece e vorba despre Mircea Badea cel „ciumeg”, care e „cel mai perfect” om de pe planetă și care umilește pe muritorii de rând oricând și oricum.
Încheiind cu introducerea omului care deja a făcut o obsesie prin a ataca puterea (nu sunt cu puterea, nu sunt cu opoziția, sunt cu mine și de aceea când merg la vot o fac pentru a pune ștampila pe titlul buletinului de vot :)) ), trec la a descrie despre ce e vorba.
De regulă eu nu urmăresc emisiunile lui tocmai deoarece acest om inundă televiziunea cu atacuri anti-putere din orice și de aceea evit. Nu pentru că nu are dreptate de cele mai multe ori, dar am obosit să aud Boc, Udrea, Băsescu și alți conducători, așa că mă uit pe televiziuni care nu vorbesc de politică (Minimax, Disney Channel, Cartoon Network, Animal Planet, Discovery), însă fiind acasă și navigând pe TV dau de emisiunea lui Mircea Badea în care povestea despre cum era el să fie „păpat” de cățelușii patriei (probabil au fost puși de Băsescu prin intermediul lui Blaga 😀 ) și așa că m-am oprit acolo. După ce a terminat de povestit s-a luat puțin de fosta „doamnă Oriflame”, Monica Tatoiu și apoi a povestit cum era să doarmă el în baie la Mall unde mersese să vadă ca un om normal, un film. Povestirea este senzațională și mărturisesc că am văzut-o de vreo patru ori și de fiecare dată mă amuz.  Nu am decât să vă urez vizionare plăcută și tradiționalul „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”, Albert Einstein

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.