Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa

      Hristos a înviat!
      Iată că s-a terminat și cu sezonul 2010-2011 de fotbal din România. Câștigătoarea Cupei României este echipa cu care țin(Steaua pentru cei ce nu au fost neinteresați de meciul de fotbal dar care vor să știe așa cine a câștigat Cupa Romaniei), deci nu am decât să fiu foarte bucuros. Pentru Dinamoviști nu pot decât să le transmit „La mulți ani, fără trofee :D”.
      Cum bine știți eu promovez subiecte funny pe blog și această finală de Cupă nu a fost lipsită de aceste evenimente funny. Sigur că nu mă pot mândri că mi se pare funny ce urmează să vizionați, dar măcar știu că voi promova violența care poate duce la non-violență în tribunele fotbalului românesc.
Mai jos puteți viziona un reportaj despre cum și-au luat cadorui „suporterii” echipelor Steaua și Dinamo de la jandarmi. Pe această cale vreau să felicit jandarmii că au dat și nu au avut milă de golanii fotbalului românesc.

 

Până data viitoare vă aduc aminte de Einstein cu ajutorul maximei lăsate de el: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.