Aim bec

     Salutare din nou!
După o pauză de mult timp (2 luni și ceva) am revenit la scris. În timpul în care am lipsit de pe net mi s-au întâmplat multe lucruri bune și rele.
Lucrul rău a fost că încetișor și cu talent am rămas fără laptop și telefon. După acest eveniment am tras câteva concluzii, și anume:
  1. Polițiștii sunt cele mai proaste animale ce trăiesc în jurul oamenilor. După ce îi spun polițistului că mi s-a furat laptopul și TELEFONUL, el se găsește de cuviință să îmi ceară numărul de telefon pentru că în 2 ore o-r să mă sune cei de la criminalistică. Credeam că face mișto de mine, dar de unde… el vorbea foarte serios. (Asta întâmplându-se pe la ora 4 dimineața). DOHHH!!!
 2. Laptop + Cămin studențesc + Geam deschis + Gratie de forma la geam = o mare pagubă.
     Acum trecând la lucrurile frumoase ce mi s-au întâmplat vreau să vă spun că am reușit!!! Am „absorbit” ciclul de licență a studiilor universitare :D. De acum, ținând cont de cuvintele folosite în rândul anterior, mă puteți numi absorbant de Informatică :).
       Una peste alta cred că cel mai important lucru este că m-am întors la scris și vreau să vă înveselesc cu o poză interesantă.
Sper că nu v-ți gândit la prostii :D!
Până data viitoare nu uitați: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”, Einstein.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.