Prost să fii noroc că ești printre ultimii – Fraudă la jandarmerie (I)

jandarmi

jandarmi

     Salutare!

     Titlul poate nu vă spune prea multe, însă ceea ce voi relata în cele ce urmează va elucida misterul. Astazi, la Bacău, s-a susținut un examen pentru ocuparea a două posturi rămase vacante la GMJ Bacău. Toate bune și frumoase, însă de ceea ce m-am temut nu am scapat și anume FRAUDA.

     Totul a început ieri după ce la voturile pentru cele două locuri din parlament s-a fraudat și s-a încălcat legea în cel mai grosolan mod. Fraudările au culminat astăzi la examenul de ocupare a celor două posturi rămase vacante în GMJ Bacău. Similitudinile izbitoare s-au arătat încă din momentul în care numărul de locuri era același. Despre fraudele de la alegeri nu vreau să comentez deoarece așa cum a spus V. Ponta la alegerile precedente, „PDL a furat mai bine” și probabil așa a fost și aici, însă despre frauda de la GMJ aș vrea să vă spun deoarece de politică suntem cu toți sătui până peste cap.

     Lucrurile au decurs așa: Astăzi s-au prezentat la concurs unsprezece persoane pentru acele două locuri. Primul candidat a intrat în sală și bineînțeles că nu a știut nimic. La ieșire acesta, a facut cunoscute celorlalți participanți subiectele, subiecte ce erau unice și conform regulamentului, fraudarea constitue infracțiune. Bineînțeles că toți cei care nu intrase au început să citească (cei ce au avut bunul simț să învețe) ori să învețe (cei ce au avut nesimțirea să de a nu se pregăti deloc pentru acest concurs de care depindea viitorul lor). Norocul celor care au fost printre ultimii, deoarece au avut timp să învețe și să obțină note mari. Cei care au intrat imediat după acest prim om, bineînțeles că au obținut notele care le meritau și pentru care învățaseră, în timp ce ceilalți au luat note într-un mod fraudulos.

     Prin urmare frauda câștigă iar și proștii tocilari pierd din nou, așa cum se întâmplă la noi dintotdeauna.

     Sper că am fost suficient de clar de ce am pus titlul postării „Prost să fii noroc că ești printre ultimii”.

     Până data viitoare nu uitați deviza blogului: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”, Einstein

1 thought on “Prost să fii noroc că ești printre ultimii – Fraudă la jandarmerie (I)

  1. Pingback: Fraudă la jandarmerie (II) | Urmelinho`s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.