Bună seara! Suntem de la secția 2 de poliție

jandarmi

      Așa mi s-a sfarșit ziua de astăzi. Am primit o vizită de la Poliție și jandarmerie deoarece au fost sesizați de veciunul fratelui meu că „masturbez” liniștea publică.

      În seara asta mă uitam și eu, ca omul, la meciul FC Vaslui – Dinamo, care apropo s-a terminat 3-1, și în ultimele 10 minute mi-a bătut cineva la ușă. Măi cine să fie, cine să fie? Era poliția de la Secția 2 de Poliție Bacău, care mă căutau că probabil vecinul este dinamovist și nu suporta scorul. Oameni au venit, mi-au spus că astea-s condițiile și că ei conform legii trebuie să mă sancționeze pentru tulburarea liniștei publice. M-au întrebat dacă vecinu a venit să-mi atraga atenția de zgomotul pe care îl făceau comentatorii meciului (comentatori nesimțiți) și le-am spus că nu. Mi-au dat un avertisment verbal și au plecat așa cum au venit, adică pe ușă :D.

      Despre vecinul sensibil nu am decât cuvinte de laudă. Bravo domnule vecin! Așa să faceți cu toți oamenii care vor veni în acest bloc și vă urez o noapte liniștită în care sa fiți mâncat de țânțari. Și nu uitați numărul de urgență: 112! Ah stați puțin, că nu aveți cum să îl uitați că dumneavoastra îl formați mai des decât utilizați apa și săpunul. Cred că totuși ar fi fost mai scurt numărul de interfon 17 decât numărul de urgențe 112.

      Toate cele bune și nu uitați: Sonorul mai încet că nu se știe cu ce echipă ține vecinul și se poate să fie deranjat de scorul înregistrat și să vă aducă poliția pe cap

      „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”, Einstein

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.