Facebook-ul: Pentru unii mumă pentru alții ciumă

     Seara bună! Sau Neața bună! Sau ce mai contează, căci la ora asta toată lumea trebuie să doarmă, dar la ora asta e obligatoriu să postez, pentru că deja Facebook-ul e plin de oamenii de care am fugit de pe Hi5. Acum circa 20 de minute m-am pus să dau câteva comentarii pe Facebook. Fac asta tot timpul și comentez toate lucrurile interesante, amuzante etc. pe care le văd.      Acest lucru l-am făcut și acum, am comentat o poză cu o tipă îmbrăcată complet în galben, care suna ceva de genul: „Ești geloasă în poza asta”. Ea, părând că știe care e rolul Facebook-ului, comentează că nu numai în acea poză și că e tot timpul geloasă.

       După 2-3 replici în care nu am lăsat impresia nicio secundă că aș vrea să o „agăț” pe resectiva domnișoară și în care chiar am adus vorba, sub formă de glumă, de eventualul ei iubit că e vai de capul lui, pentru că dacă ea e geloasă el nu va putea să privească alte fete și să le admire, dar de nicăieri apare al ei iubițel, care sare ca ars că ce treabă am eu cu ea. I-am explicat că Facebook-ul e o rețea de socializare și că doar socializăm. El i-a cerut domnișoarei în cauză să ștearga toate comentariile și să-l șteargă pe, citez: „sclavu asta” din listă, ea conformându-se imediat și ca bonus, dându-mi „block” la cont, pentru a se asigura că nu mai pot intra pe pagina ei de Facebook.

      Așadar, pentru domnul Mandone Roberto (Vrs), am un scurt mesaj petru dumneavoastră:

      Domnule Mandone Roberto (Vrs), dvs. nu înțelegeți care e rolul Facebook-ului. Dvs. aveți senzația că pe Facebook toți băieții agață pe toate fetele. Domnule Mandone Roberto (Vrs), dacă dvs. folosiți Facebook-ul doar pentru a agăța fete, aflați că pe Facebook există, încă, oameni care doar socializează, doar își comentează pozele, status-urile interesante etc. fără a avea cine știe ce interese ascunse față de persoanele implicate sau terțe-persoane (citiți despre ce înseamna terț- http://dexonline.ro/definitie/ter%C8%9B/30245). Învățați că înaite de a folosi un lucru/serviciu/produs trebuie în mod obligatoriu să citiți instrucțiunile de folosire ale acestuia și care ar fi scopul acelui lucru/serviciu/produs. Rolul acestui produs, numit Facebook, pe care dvs. îl folosiți în mod eronat, doar pentru a agăța fete, este de a socializa (citiți ce înseamnă a socializa – http://dexonline.ro/definitie/socializare/65402 ) și de aceea Facebook este rețea de socializare și nu sit matrimonial.

      Domnului Mandone Roberto (Vrs) urez lectură plăcută a celor 2 link-uri pe care le-am recomandat din dexonline.ro și în plus http://ro.wikipedia.org/wiki/Facebook.

     Vouă, celorlalți vă urez de pe acum Un an nou în care să fiți așteptați doar de lucruri frumoase și de realizări pe toate planurile.

P.S.: Până acum am avut două citate pe care le-am folosit. Unul care se referea la PROSTIE și unul care făcea referire strict la rolul blogului meu. În această postare mă văd obligat să folosesc ambele citate pentru că este strict necesar.

Citat 1: Albert Einstein: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!

Citat 2: Cyril Connolly: „E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.