Greu cu gradele de rudenie …

Salutare!

Deoarece sunt izolat în casă caut fel de fel de metode de a mă înveseli. Navigând pe internet am dat de poza aceasta care m-a lăsat cu gura căscată și care nnu merită niciun comentariu din partea mea ci doar un sfat pentru voi: Citiți cu atenție și imaginați-vă în viața de zi cu zi o astfel de situație!nedumerireCyril Connolly: „E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”.

2 thoughts on “Greu cu gradele de rudenie …

  1. Da, deci cum sa spun aseara s-a produs o extorsiune a unui degajament in timp ce taiam cu flexul peretii, pentru a-mi face o discoteca de vara si astfel copilul meu, care este totodata frate cu tate, cumnat cu matusa si unchiul bunicului a castigat la loto 5/60 si a realizat BINGO. Deci me scurt cum sa spun cumul de functii ce dracu’ :)):)):))=))=))=)). Prea tare maestre buna asta, am sa pun blogul tau la favorite:)):))=))=))

    • Mersi. Sper ca pe mai departe să te conving să mă păstrezi la favorite și să te fac să dai pe goarnă să recomanzi blogul prietenilor tăi.

      Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.