Mașini clonate

Mașină Clonată 2

Mașină Clonată 2

      Salutare! Revin cu o postare, care pare a fi incredibilă. Pe Facebook umblă o fotografie cu două mașini identice, chiar și număr identic. La descrierea fotografiei este relatată toată povestea. Acum dacă totul este real sau nu rămâne să aflăm, cert este că toate sit-urile de știri au preluat pozele și conținutul descrierii. De exemplu cei de la Libertatea.ro, stirileprotv.ro, nu au ezitat și au creat un articol despre această mașină fără a verifica veridicitatea fotografiilor și spuselor celui ce a postat pe Facebook pozele. În schimb cei de la cancan.ro, susțin că au mers la poliție pentru a întreba dacă s-a făcut vreo sesizare în acest sens, poliția confirmând faptul că s-a primit o sesizare prin 112.

      În cele ce urmează voi pune fotografiile și textul ce le însoțea pe Facebook.
Paul Ilie:

“Va anunt de la inceput ca nu este vorba de o gluma sau de un trucaj foto. Fapta este adevarata.
Intamplator am gasit ieri inca o masina identica cu a mea. Aceeasi culoare, marca SI NUMERE DE INMATRICULARE. La inceput politia nu a vrut sa o ridice deoarece masina nu era furata. Normal . Era o masina in plus. Normal era sa o iau eu, Din spusele politiei eu eram proprietar. Masina clonata avea parbrizul vopsit in zona unde ar fi trebuit sa se vada seria caroseriei. Numerele de inmatriculare erau elibarate de politie. Aveau acel RO in relief si valurile din partea de jos. La acel service unde am gasit-o nimeni nu stia nimic de ea. Dar cat timp am stat acolo s-au perindat zeci de colorati care se holbau la mine si la masina. Deranjati vizibil de prezenta politiei.
Ce am facut? Am sunat la 112 si in 10 minute au inceput sa vina echipajele de politie.Imagine atasata: Am stat 6 ore langa masina pana in final a fost sigilata, ridicata si dusa la o sectie de politie. Politia de sector spunea ca este treba celor de la circulatie, Cei de la circulatie spuneau ca masina nu este in neregula fiind tot a mea si ca daca este furata, este treba celor de la furturi. Cei de la furturi spuneau ca masina nu este furata fiind a mea. Si tot asa. Pana la urma m-am enervat si am vrut sa chem o platforma sa o ridice sa o duc la mine acasa. Daca toata lumea spunea ca este masina mea. Iar daca cautai masina in baza de date a politiei asa si aparea. O singura masina al carei proprietar eu eram. Intr-un final dupa 6 ore. S-a decis sa o ia totusi politia si sa cerceteze cum a fost posibil ca cei de la inmatriculari sa “greseasca” si sa elibereze doua numere identice.

Dar masina avea 3 bile negre.
1. Era identica cu a mea si avea numerele mele
2. Seria din parbriz era acoperita sa nu poata fi citita.
3. La acel service auto unde am gasit-o nimeni nu stia a cui este si cine a venit cu ea. Desi pe suportul placutelor de inmatriculare era reclama acelui service auto.
Eu sunt convins ca masina era folosita, sau pregatita, pentru fapte demne sa ii imbogateasca pe anumiti interlopi. Iar daca erau depistati, fugeau sau lasau masina acolo. Politia urmand sa salte gascanul. Adica pe mine. Asta sa nu mai pun la socoteala ca putea produce un accident grav. Si tot gascanul era umflat. Eu doresc sa ma indrept cumva impotriva faptasilor. Stie cineva cum?”

Cyril Connolly: „E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”.

2 thoughts on “Mașini clonate

  1. Ce tare! Ce faţă o fi făcut proprietarul când a văzut “clona”?! Cred că prima oara s-a întrebat “eu în ce maşină sunt, dacă maşina mea e acolo?” Sau o fi crezut că a ajuns într-un univers paralel şi se aştepta să-şi vadă clona la volanul maşinii clonate?
    Oricum, concluzia mea e: “uite avantajul să ai o rabla, nu ţi-o cloneză nimeni …”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.