Pregătim surprize-n rime

Salutare!

Puțini dintre voi știu că am un mai mic frate geamăn. Știu, sună ca dracu’: “un mai mic frate geamăn”, dar așa este. Conform legii în vigoare, două persoane care se nasc din aceeași mamă, la un interval mai mic de 24 de ore, se numesc frați gemeni (habar nu am dacă exista o asemenea lege). Al meu frate s-a născut cu circa 30 de minute după ce eu deveneam ființă aeroba. Deci frate geamăn, dar mai mic :-d .

Și mai puțini dintre voi știu că el scrie versuri. Unele mai vesele, altele mai triste, dar privind în ansamblu și cele pe care le vedeam eu triste, sunt pline de umor. Contează doar ce vrei să citești. Așa că am început să bag muncă de lămurire cu el, să-l bag și pe el pe aici, cu poezii. Că doar știți, am ganduri mari cu blogul ăsta. Are completa libertate în ceea ce îl privește, cum scrie și ce scrie. Eu în schimb bag tot așa drept despre orice, oricând, ce îmi vine. Dar și ceva rime, că:

“De 3 zile-n coace,
Gândul, rime-mi coace
Doar la ceas de seară
Rima parcă zboară.

Zboară noaptea-n casă,
Ca o muscă grasă,
Ce de mult o vrei,
Mâncată de lei

Încetu’ ea vine
Pe niște coline
Sare tare-n pat,
La mine în cap.”

Ne auzim la următoarea scriere :-D!

Cyril Connolly„E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.