Cum să devenim bărbații perfecți … sau pet-ul perfect

Salutare, salutare!
Uitându-mă prin panoul de administrare al blogului, am găsit un minunat draft care trebuia postat acum mai bine de un an. De ce nu l-am postat atunci, habar nu am, dar ținând cont de ce am scris acolo, probabil am rămas fără baterie la telefon. Am citit și mi se pare că la momentul respectiv eram pornit pe un misoginism ieșit din comun și totuși am decis doar să adaug frumușel diacriticele, să corectez greșelile de scriere (dacă am și le văd) și să-i dau drumu’ așa cum era el gândit la momentul respectiv. Singurele lucruri pe care le-aș schimba ar fi generalitatea cu care scriu acolo și duritatea, care acum mi se pare exagerată. Dar nu cred că ar fi corect să schimb partea asta, deoarece cred că mi-aș fi luat înjurături grupa mare de la femei la momentul respectiv, dar poate aprecieri de la bărbați. Acum, vedem ce-mi iau, de la cine și pe ce cale lăsând totul ne schimbat.

“Salutare!
Știu că nu am mai scris de o mulțime de timp, dar după cum mulți dintre cititorii fideli ai mei știu, nu scriu dacă nu am ceva de scris. Cum acum o zi am descoperit pe situl perfecte.ro un articol pe cât de lung, pe atât de idiot m-am gândit că în drum spre Focșani, aș putea scrie un mic post pe această temă ca să treacă cele 4 ore, cât fac din Iași până în Focșani, cât mai ușor. Zis și făcut… Copiez rapid punctele care ne fac pe noi bărbații, animalele de companie perfecte pentru femei, salvez ca ciornă în blogul meu și mă bag la somn. Acum că a pornit microbuzul din Iași și coșmarul a început, m-am apucat de răspuns la cele 25 de puncte, care descriu pet-ul perfect pentru femei… Astfel, în cele ce urmează, voi scrie fiecare punct la care voi răspunde.

1. Este fidel. – sigur… bărbații sunt fideli cât timp nu sunteți pe ciclu 3-4 luni în fiecare zi, pentru soț/iubit și disponibile pentru amanți oricând…

2. Se gândește la cei din jurul lui și acționează în așa fel încât să îi ajute. – să îi ajute cum voi vă ajutați iubiții/soții, nu?

3. Nu îi pune pe cei din jur într-o postură nefavorabilă doar pentru a ieși el în evidență. – ce ție nu-ți place altuia nu-i face, că deh, când aveți ocazia vă purtați exemplar…

4. Este respectuos. – pe principiul moldoveanului când bagă vaca în grajd… (el catre nevestă): dă-te fă, să intre dânsa 🙂

5. Are un loc de muncă stabil. – în caz contrar, din ce bani vă cumpărați poșete, sandale etc. Mai ales că vă săturați rapid de a fi amanta sefului și un job nu vă ține prea mult…

6. Nu este dependent de substanțe ilegale. – nu avem voie bere, care este legală… cum să fim lăsați să fumăm ceva?

7. Nu este gelos. – nu ești gelos… înseamnă că nu mă iubești… scuza perfectă când amantul vinde vise frumoase unei femei slabe…

8. Nu judeca oamenii înainte de a-i cunoaste. – ce mașină ai? […] acum că ne cunoaștem, poți să-mi spui cum te numești?

9. Îți respectă libertatea. – ca voi nouă… sa nu ieși cu Gigel la bere, ai înțeles? + aceste 25 de lucruri, pentru a fi bărbații perfecți…

10. Este matur și știe să își administreze banii. – cereți maturitate de la bărbați, după ce ați muncit secole să ne convingeți că noi ne maturizăm mult mai greu… cum reușiți să fiți atât de nehotărâte?

11. Știe să facă un compliment și observă schimbările de look. – bărbații nu observă schimbarile, decât dacă ele apar la sâni și fund… deci, faceți doar acolo schimbări și nu va trebui să căutați prea mult bărbatul care să îndeplinească acest criteriu.

12. Are visuri și aspirații. Este ambițios și își dorește să se autodepășească. – de aceea bem pana ne facem praf… fiindcă ne dăm seama prea târziu că puteam avea ceva mult mai bun.

13. Înțelege sensul cuvantului “Nu”. – nu bei! nu fumezi! nu-ți cumperi haina aia, pentru că îți stă prea “aiurea”! – ați prins ideea, nu?

14. Citește din când în când și altceva în afară de ziare. – mai citim… câte un articol de acest gen, care ne și omoară…

15. Este sincer. – “reali ca și unghiile voastre”, cum spun băieții de la Paraziții.

16. Știe ce face în pat. – tot timpul știm ce facem… mai ales cu voi… de cele mai multe ori dormim…

17. Te iubește așa cum ești: cu greșelile, lipsurile și defectele tale. – și noi nu trebuie să fim în aceeași categorie? sau stai, o femeie a facut acest articol deci … no comment!

18. Îi place lucrul în echipă… – de ați ști câte fantezii avem cu voi și cea mai bună prietenă a voastră, nici nu vă dați seama… sau vă dați seama de aceea, acest punct este din start nul.

19. Este amuzant și nu se ia prea în serios… – unde e acea maturizare pe care o doriți la punctul 10.?

20. Nu este obsedat de fosta lui iubită și nici nu te compară cu ea… – da da, dar când sunteți în postura de fostă ce vă mai place… contradicție din nou.

21. Își dorește o familie… – da, da… ca să rămână el bonă acasă și voi bine văzute de alții.

22. Are încredere în el însuși fără să fie arogant… – are vreun sens să mai dau exemple prin care să obțin o nouă contradicție?

23. Știe să calce, gătească, facă ordine și curățenie… – punctul 21. vă spune ceva? :))

24. Are grijă de tine și te face să te simți iubită și protejată… – deci, băieți folosiți prezervativul, gătiți-o, călcați-o, curățați-o pe soție/iubită că deh… trebuie să ocrotim și să avem grijă de femei :))

25. Este un bun ascultător și nu oferă sfaturi decat atunci când i se cer… – ok… din ciclul “tu să taci când vorbești cu mine!”

Deci oameni buni… Sunt eu nebun sau fata care a scris acest articol contrazice dorința a peste 90% dintre femeile cu toate păsărelele în colivie?

Oricum eu știam că e greu să înțelegi femeile… Dar din cate deduc, nici ele nu se prea înteleg pe ele. Nu își înțeleg propria persoană… Deja nu mai am puterea să scriu… Mă dor degetele, dar mai ales mintea…

Până data viitoare: ” Cyril Connolly: „E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”.”

Tot ce pot spune după recitirea articolului meu este: sunt de acord că articolul domnișoarei în cauză e plin de contradicți și nonsens și exceptând limbajul agresiv al meu, sunt incă de acord cu ce am scris.

Toate cele bune,
Romică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.