Altă postare interesantă din proiectul numărul TREI

O altă informați pe care o dădeam la vremea proiectului era despre  Masă Multi-touch. Articolul suna cam așa:

     Căutând pe net diverse chestii interesante pentru a le pune pe blog, am descoperit un articol care mie mi-a atras atenția și este vorba despre “Masa Multitouch” făcută de cei de la TomTouch, o divizie din cadrul companiei CS Vision.

     Despre acest gadget revoluționar, se spune că va schimba industria high-tech autohtona și va deveni un instrument interactiv de prezentare, divertisment sau chiar navigare pe internet.

masa-multitouch     Cu toate ca la prima vedere TomTouch Multi-touch pare o simplă masă, acesta reprezintă de fapt PC-ul viitorului, potrivit reprezentanților companiei.

     „Soluția multi-touch este pasul firesc al evoluției înaltei tehnologii. Am început astfel, să o studiem și am ajuns să o producem aici, în România”.

     Masa Multi-touch de la TomTouch poate fi folosită pentru prezentări de toate tipurile sau pentru diverse evenimente și promoții.

     În plus, aceasta poate fi ușor integrata în săli de conferință, în clădiri de birouri sau hoteluri și folosită în același timp pentru târguri sau expoziții.

masa-multitouch_intro

     Noul gadget poate interacționa cu obiectele așezate pe suprafața sa. Astfel, dacă

  utilizatorii doresc să vizioneze un videoclip aflat în memoria unui telefon, este suficient să așeze telefonul pe masă, aceasta citind toate informațiile deja stocate.

     De asemenea, Masa TomTouch Multi-touch poate citi îi interpreta un număr nelimitat de atingeri simultane.

      Costurile unei Mese TomTouch la dimensiunile standard se ridică în jurul la 9.800 de euro. La această suma se adaugă și costurile aplicațiilor, create în funcție de cerințele clienților.

     Se pare că, până în acest moment, Masa Multi-touch a stârnit curiozitatea mai multor potențiali clienți din publicitate sau proprietari de showroom-uri.

     De asemenea, au existat și câteva cereri pentru expoziții și muzee, dar reprezentanții companiei nu exclud ca, în viitor, Masa Multi-touch să se regăsească și în locuințele unor clienți pasionați de înalta tehnologie.

     Cu alte cuvinte sigur această masă este una dintre dispozitivele viitorului venite la noi în țară și care așteaptă și software pentru ea.

sursa: hit.ro

Cyril Connolly: „E mai bine să scrii pentru tine însuți și să nu ai public decât să scrii pentru public și să te pierzi pe tine însuți”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.