S-a stabilit traseul

cheap adidas shoes
mens nike air jordan
customize football jersey
custom team jerseys basketball
best jordan 4s
nike air max sale mens
wigs sale
wholesale nfl jerseys
cheapest jordan 4s
cheap jordan 1
nike air max plus
volleyball uniforms
nike air max 270 women’s sale
couple sex toys
sex toys for women

Spuneam în postarea anterioară, că nu știu încotro să apuc cu traseul meu din acest concediu. Ei bine s-a decis! Concediul meu va fi unul criminal de dens, din ce am discutat cu lumea, dar vreau să fac în așa „hal” să se merite. Drumul sună în felul următor:

Plecarea de la Focșani spre Lacul Sf. Ana trecând prin Onești – Sf. Gheorghe. La lacul Sf. Ana vom avea popas de haleală și vizitat. Apoi plecăm spre Râșnov pe traseul Lacul Sf. Ana – Sf. Gheorghe – Râșnov, unde din nou avem popas și vom vizita tot ce se poate. Aici am avea două variante: să stăm să înnoptăm aici sau să mergem mai departe spre Curtea de Argeș, unde aș prefera să vizităm și să înnoptăm, dar rămâne să ne orientăm în funcție de timpul rămas.

De la Curtea de Argeș mergem spre Cetatea Poienari, unde avem „oprire de vizitat”. Continuăm pe Transfăgărășan până la Lacul/Barajul Vidraru, unde clar vom avea de cheltuit bani – nu vă gândiți că voi face bungee jumping, pentru că nu voi face. Traseul continuă până la Cascada Capra unde facem poze cât de multe, deoarece am auzit că aici este splendid. După ședința foto mergem la Bâlea Lac să ne mai minunăm puțin.

Eu unul voiam să mergem și în Sibiu, unde să vizităm cât se poate de mult, dar dacă nu va fi posibil, zicem pas până la următorul concediu, în care vizez Transalpina, dacă nu ne vor dezamăgi autoritățile și vor păstra Transalpina închisă și la anul.

Eu voi reveni cu poze mâine (sper), poze care sper să placă și să vă facă să plecați și voi spre Transfăgărășan, înainte de a pleca în străinătate, pentru că „este mai frumos la ei decât la noi”.

    Cyril Connolly: „E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.