Bluescreeen de Windows XP la bancomat

      Aseară, în timp ce făceam curățenie prin aparatul foto, am găsit câteva poze făcute în dimineața zilei de Duminică, 10 aprilie a.c.. Pozele erau unele pe care doream, împreună cu unul din colegii mei de cameră, Victor (dați un click pe Victor deoarece este un blog interesant :D), să le folosesc pentru web design. Printre ele am găsit și unele interesante pentru blogărit.
      Așadar, în timp ce făceam poze la orice, pentru ca la sfârșit să am de unde să aleg pentru web desing-ăreală, am ajuns fără să ne dăm seama până în „Fundație”(vezi foto pentru cei ce nu cunosc Iașiul). Odată ajunși acolo, mi-am adus aminte că mai am vreo câțiva bani pe card și am spus să îi scot, că și așa eram în „mare criză de bani de m-a julit”.
       Ajungem frumos la bancă, ING, unde sunt două bancomate. Mă duc la cel la care îmi era cel mai comod să ajung și la care mergeam de regulă, introduc cardul, introduc pinul, selectez suma și apare o minunată eroare: „Chitanța nu poate fi tipărită! Continuați operațiunea?”. Acest lucru nu mă deranja că eu și așa nu scoteam chitață de regulă. Răspund prin „Da” și aștept să îmi dea banii, când primesc din nou un mesaj de eroare (uoffff, cum ar spune unii 🙂 ), dar de data aceasta primesc minunata eroare prin care bancomatul mă anunță că nu îmi poate elibera banii. Crezând că nu am sold suficient, am mai încercat încă odată cu o altă sumă, dar cu același rezultat. Și încă odată cu o sumă și mai mică, dar din nou rezultatul a fost negativ. Victor, cu care plecasem la fotografiat, mă cheamă la cel de-al doilea bancomat să îmi arate minunea. Bancomatul doi în preferințele mele afișa minunatul bluescreen de Windows XP. Verry funny am spus și fiindcă eram cu amărâtul meu de aparat foto, am trântit două fotografii bancomatului și am plecat către altă filială a băncii pentru a-mi scoate banii totuși, că eram în mare foame de bani.
       Ca la o plângere către judecătorie, subscriu:
       Anexez la acest post pozele de rigoare cu frumosul bluescreen de Windows XP

Bancomat cu bluescreen de Windows XP 1
Bancomat cu bluescreen de Windows XP 1

Bancomat cu bluescreen de Windows XP 2
Bancomat cu bluescreen de Windows XP 2

 Până data viitoare vă salut cu tradiționala maximă al lui Einstein: „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”

P.S.: Este a doua oară într-o săptămână când bancomatele ING dau ortul popii. Acum doar la filiala din Fundație data trecută în tot Iașiul.

P.P.S.: Mersi mult de feedback-ul pe care l-ați dat la postul anterior 🙂 o să țin cont de toate sugestiile 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.