În vacanță

      Dacă nu v-ați dat încă seama din titlu, eu deja am luat vacanță. Am făcut ce am făcut și am păcălit orele și nu mă mai duc la ele. Astfel am obținut o vacanță de două săptămâni. Acum nu pot să mă laud și să spun că am făcut eu mare lucru, deoarece la majoritatea orelor, profesorii ne-au propus să facem fel de fel de „măcării” pentru a putea să mergem acasă cât mai devreme în săptămâna mare. Eu nu am făcut decât să nu merg la un laborator, la care oricum nu se făcea prezența (Embedded systems – cu domnul Rădulescu Vlad).
      Așadar atenție că voi posta rar în aceste două săptămâni că doar e vacanță, dar în același timp vreau să vă anunț că am ceva de postat și anume un filmuleț. Acum când îl voi posta nu știu exact pentru că nu știu cum se aude, cum se vede etc. și trebuie să îl editez și eventual să adaug vreo subtitrare pentru a înțelege ușor ce se discută în el.
Până data viitoare clasicul „Universul și prostia sunt infinite și totuși de primul lucru nu sunt sigur!”, Einstein

P.S.: Aș dori să știu cine îmi dă atât de rapid Like, deoarece nu reușesc să îi prind pe toți care mă urmăresc 🙂 și să le mulțumesc că îmi urmăresc prostiile de pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.